Photon Energy Group închiriază 685 de metri pătrați în J8 Office Park

Alex Moldovan

, Real News

Portland Trust, dezvoltatorul J8 Office Park anunță un nou chiriaș pentru corpul A al clădirii din nord-vestul capitalei. Photon Energy Group va ocupa 685 de metri pătrați la etajul doi. Acest nou parteneriat reafirmă atractivitatea conceptului de “8 minutes city” pe care Portland Trust l-a conturat cu J8 Office Park, un pol de business într-un cartier rezidențial în plină dezvoltare.

Dinamica sectorului de energie verde, susținută de operațiunile în plină dezvoltare ale companiei regionale Photon Energy Group este convergentă cu politica Portland Trust. Compania cu operațiuni de 25 de ani pe piața locală, a dezvoltat J8 Office Park respectând cele mai înalte standarde ale normelor ESG (Environmental, Social, and Governance), prin care sunt luați în calcul factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă corporativă. Aceste standarde înalte sunt recunoscute inclusiv la nivel de industrie, J8 Office Park câștigând în 2022 premiul pentru Clădirea Net Zero a Anului (Aiming for Net Zero Building of the Year) în cadrul galei CEEQA.

Poziționată în zona de nord-vest a Bucureștiului, la doar câteva minute de stația de metrou Jiului și zona Expoziției – Piața Presei, J8 Office Park a fost prima clădire de birouri care a înglobat cele mai noi tehnologii în materie de standarde medicale și de reducerea a emisiilor de carbon, fiind certificată BREEAM Outstanding și Well Health and Safety.

Clădirea este alimentată 100% cu energie verde și dispune de panouri solare pentru încălzirea apei și de un sistem de ventilație care introduce 100% aer proaspăt în clădire (aerul nu este recirculat), iar filtrele HEPA H14 captează până la 99,995% din contaminanții microscopici, fiind asistate de lămpi UV-C/UVGI în unitățile de tratare a aerului care distrug virușii și bacteriile.

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust România: “Portland Trust a demonstrat cu J8 Office Park faptul că intersecția dintre tehnologii, locație și facilități reprezintă ecuația ideală pentru chiriașii care se pot bucura de eficiență, atât când vine vorba de costuri, cât și când vine vorba amortizarea timpilor de transport pentru angajați, prin conectivitate sporită și acces la mijloace de transport în comun. Suntem în paradigma eficienței, unde tot ceea ce dezvoltăm trebuie să susțină competitivitatea costurilor și trebuie să susțină echilibrul între viața profesională și cea personală pentru angajați. De aceea, pentru J8 Office Park am investit într-un univers de facilități care să răspundă acestor nevoi și atractivitatea modelului gândit de noi este afirmată de parteneriatul cu Photon Energy Group.”

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA