Tranzacție: Portland Trust închiriază 4.000 mp în J8 Office Park

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a închiriat spații cu destinație comercială și servicii în suprafață totală de 4.000 de metri pătrați în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park, situat în apropiere de zona Expoziției din Capitală.

Compania a închiriat spații către lanțul de cafenele Coffee Island, care deschide aici primul magazin din București, dar și către D&L Cuisine, care va opera un restaurant. În proiect a mai fost atras Mega Image, care va deschide un supermarket, și lanțul de săli de fitness World Class România.

Medicover va amenaja o clinică medicală în complex, în timp ce XTIME va deschide un magazin pentru produse de conveniență.

J8 Office Park are o suprafață totală de 46.000 de mp și este pre-închiriat în proporție de 70%. Proiectul ar urma să fie finalizat în vara lui 2021.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Comment List

  • This is encouraging news for this geographicall of Bucharest, and for office sector in general. Currently there is a lack of quality residential property for employees in the immediate area but in the short term, this will be addressed as tens of new blocks near their completion. In addition, the metro system here is excellent.

  • This is encouraging news for this geographical area of Bucharest, and for the office sector in general at a time when the market is facing challenges.
    Currentlyy there is a lack of quality residential property for employees in the immediate area but in the short term, this will be addressed as tens of new blocks near their completion. In addition, the metro system here is excellent.

Leave a Reply