Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidențial Obor Est Residence

Alex Moldovan

, Real News

Ansamblul de locuințe – dedicat segmentului mediu al pieței – se întinde pe o suprafață de teren de peste 17.500 de metri pătrați și este dezvoltat în două faze de construire.

“Ne uităm deja de mai bine de doi ani către zona de est a Bucureștiului, unde am identificat un potențial enorm pentru dezvoltare și ne bucurăm să putem adăuga în portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidențială cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zonă care, în ultimii trei ani, a înregistrat o evoluție semnificativă în ceea ce privește cererea. În același timp, vorbim despre o zonă unde stocul de unități locative este predominant învechit, cu foarte puține construcții noi”, spune Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar principal al Hagag Development Europe.

Contribuția, viziunea și implicarea echipei Hagag Europe încă din etapele incipiente ale tranzacției se reflectă în îmbunătățirile aduse conceptului și temei de proiectare atât pe partea de estetică a fațadelor, cât și în zona de reconfigurare și optimizare a unităților locative, a materialelor, finisajelor și instalațiilor, inclusiv în aria elementelor care țin de eficiență energetică și sustenabilitate. Antreprenorul General este BTDConstruct & Ambient, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting.

Faza I a proiectului, unde lucrările de execuție a structurii de rezistență sunt în curs de finalizare, va livra trei clădiri rezidențiale cu unsprezece etaje (2S + P + 10E), un imobil cu șase etaje (2S + P + 5E), și un număr total de 273 de apartamente, 380 locuri de parcare și 2.000 de metri pătrați de spații comerciale moderne. Finalizarea lucrărilor este programată pentru finalul anului 2025.

Totodată, în acord cu standardele și politica de servicii a companiei, H East Residence va urma linia proiectelor rezidențiale din portofoliul local al companiei și va oferi rezidenților și investitorilor servicii de administrare a complexului și a proprietății, o echipă Concierge dedicată și opțiuni de mobilare și amenajare la cheie, alături de confortul și siguranța de a locui într-un ansamblu rezidențial de tip “Gated Community”.

Odată finalizat, ansamblul va cuprinde șapte imobile cu 568 de unități locative de tip studio, două, trei și patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane și supraterane. Celor 50.000 de metri pătrați construiți de apartamente li se adaugă peste 5.000 de metri pătrați de spații comerciale amplasate la parterul clădirilor rezidențiale și aproximativ 5.200 de metri pătrați de spații verzi în interiorul complexului, stații de încărcare pentru autoturisme electrice, loc de joacă și multiple căi de acces, precum și facilitățile zonei.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA