Expo Market Doraly a trecut în portofoliul WDP

WDP achiziționează Expo Market Doraly de la ARA Europe & Gheorghe Iaciu, cel care a fondat proiectul în 1993. Expo Market Doraly este cel mai vechi și cel mai de succes parc en-gros, cash & carry și logistic urban din România.

Amplasat în nord-estul Bucureștiului, Expo Market Doraly acoperă o suprafață de aproximativ 110.000 de metri pătrați și cuprinde un total de 37 de pavilioane, în care își desfășoară activitatea peste 400 de comercianți, având o istorie lungă de creștere continuă și durabilă. Locația are acces direct la drumul de centură existent și nou al Bucureștiului, făcându-l ideal pentru aprovizionarea eficientă a comercianților cu amănuntul din Capitală și din regiunea de sud-est a României.

Împreună cu WDP, care va efectua administrarea activelor, Gheorghe Iaciu și echipa actuală de management a proprietății vor continua să gestioneze proiectul.

„Ne bucurăm că am achiziționat acest activ promițător, care completează portofoliul nostru existent din România. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm succesul Expo Market Doraly și să facem din aceasta o afacere și mai puternică, facilitând creșterea viitoare împreună cu domnul Iaciu și echipa sa de profesioniști experimentați. Aș dori să mulțumesc ambilor vânzători pentru procesul de tranzacționare extrem de profesionist și iO Partners pentru prezentarea oportunității către noi”,  a declarat Jeroen Biermans, Country Manager WDP România.

Gheorghe Iacu a adăugat: „În demersul nostru de a găsi cea mai bună soluție pentru evoluția DORALY, în concordanță cu așteptările chiriașilor și satisfacția clientului final, am identificat WDP ca fiind unic, pentru a maximiza potențialul proprietății. EXPO MARKET DORALY este un activ rezilient, cu un portofoliu puternic de chiriași de producători, importatori și distribuitori, unde clienții pot găsi o gamă largă de produse la prețuri foarte competitive, un centru comercial în continuă evoluție și creștere.”

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA