ONE STOP SHOP

(A) Grupul nostru de firme, dintre care menționăm: Modern City Development, Korekt Concept, Unique Modern Concept, alături de celelalte, atestă, prin vechimea și profesionalismul prestat în decursul a peste 20 de ani de experiență, ca fiind printre primele șase companii de profil din țară. Portofoliul grupului include lucrări de anvergură, cu mai mult de 5 milioane de metri pătrați proiectați, atât în România, cât și în străinătate, cu peste 100 de angajați și parteneri.

Domeniile de activitate preponderente sunt după cum urmează: analize urbane de mare amploare, master-planuri și concepte de arhitectură, proiecte complexe pe toate categoriile de lucrări realizate din faza de concept până la avizare și implementare, cu toate etapele care decurg din acestea, respectiv DTAC, PTH, DDE, project management, business planuri și de dezvoltare. Toate acestea sunt realizate în software BIM/ALLPLAN-NEMETSCHEK/REVIT-AUTODESK.

Întocmim și elaborăm studii de valorificare sau evaluare de bunuri imobiliare, dar și consiliere în vânzare-cumpărare, cât și identificarea de oportunități imobiliare pentru clienți.

REMAX Map World OperatingCountries 02 en GB 1024x724 - ONE STOP SHOP

Având cunoștințe substanțiale pe piața imobiliară, suntem capabili să stabilim o valoare adecvată pentru un activ imobiliar sau să oferim o a doua opinie cu privire la valoarea dată, oferind evaluarea terenurilor care pot întări valoarea efectivă a unei proprietăți.

Prin adăugarea Agenției Imobiliare RE/MAX în portofoliul nostru de firme, ne-am dezvoltat propriul departament de vânzare, care ne deschide noi oportunități către parteneriate naționale și internaționale. RE/MAX vine cu un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business în real estate, oferind instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii. RE/MAX fiind cea mai mare rețea de agenții imobiliare din lume, cu peste 140.000 de agenți, peste 8.300 de birouri, prezentă în 110 țări, a fost o alegere firească, prin alinierea cu principiile noastre, de focusare asupra nevoilor clienților, care asigură succesul pe termen lung și creșterea noastră odată cu ei.

Unii dintre specialiștii noștri au luat parte la cea mai mare dezvoltare urbană și de arhitectură peisagistică, EKO Atlantic City faza 1. Contribuția noastră s-a concretizat în planificarea, proiectarea, managementul și întreținerea mediului construit și a celui natural. La finalizare, va avea dimensiunea cartierului Skyscraper din Manhattan, independent și durabil, ce include design urban de ultimă generație, generarea proprie de energie, apă curată, telecomunicații avansate, drumuri spațioase și străzi mărginite de copaci. EKO Atlantic City Lagos Nigeria este construit pe 10 milioane de metri pătrați de pământ și doar faza 1 a fost de 2,5 milioane de metri pătrați.

SIT Pp. Aeriana 1 1024x576 - ONE STOP SHOP

Consiliem clienții de mai bine de 20 de ani, în majoritatea cazurilor ca parte a unei colaborări de lungă durată și de încredere. Succesul nostru depinde de recunoașterea pe care o primim pentru munca depusă către clienți și de încrederea lor în integritatea noastră. Fundamentul succesului este să rămânem fideli principiilor de independență, responsabilitate față de clienți și față de societate și concentrarea pe punctele noastre forte.

De asemenea, putem face legătura între contabilitate și activ, având o abordare multidisciplinară, acoperind toate aspectele fiscale și juridice. Evaluând și comparând diferite scenarii, ajutăm clienții în alegerea și implementarea unei soluții eficiente și sustenabile.

Oferim un nivel înalt de expertiză tehnică în realizarea proiectelor imobiliare, de la consiliere profesională privind achiziționarea terenurilor și luarea în considerare a calității economice și socioculturale, până la dezvoltarea de concepte inovatoare pentru reamenajare. Dezvoltarea fezabilă a proiectelor imobiliare este țelul nostru. Experiența noastră se bazează pe un număr mare de proiecte finalizate, dintr-o gamă largă de tipologii de clădiri.

Proiectele publice și private de planificare, construcții și investiții au în mod regulat un impact asupra contextului urban – în funcție de dimensiune, locație și obiective – și sunt adesea în centrul atenției publice. În schimb, condițiile-cadru la nivel de oraș, cum ar fi infrastructura, reglementările de planificare sau procedurile de participare necesare, au un impact asupra obiectivului proiectului și a cursului acestuia.

Pentru a conduce proiecte complexe spre succes, este esențial să cunoaștem dependențele și condițiile existente, să identificăm riscurile potențiale într-un stadiu incipient, înainte de faza de planificare și realizare, și să le gestionăm în siguranță în timpul procesării.

AT 1024x767 - ONE STOP SHOP

Suntem prezenți la toate târgurile reprezentative în domeniu: Expo Real München, MIPIM Cannes și Salone del Mobile.Milano.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea un echilibru și pentru a valorifica beneficiile unei abordări multidisciplinare, principala preocupare fiind aceea de a proiecta construcții sustenabile care îmbunătățesc viața oamenilor și a mediului urban.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA