Globalworth anunță extinderea parteneriatului cu Honeywell în clădirea BOC

Alex Moldovan

, Real News

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și cel mai important investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunța extinderea și prelungirea contractului de închiriere al Honeywell în clădirea BOC din București.

Această prelungire, care acoperă acum o suprafață totală de peste 24.000 mp, confirmă din nou parteneriatul de lungă durată dintre Globalworth și Honeywell, lider global în domeniul tehnologiilor inovatoare menite să facă industriile mai sigure, mai inteligente și mai durabile.

Prezența Honeywell în clădirea BOC a crescut semnificativ de la primul contract de închiriere, de aproape 4.000 mp, în 2011. Ulterior au fost adăugate constant suprafețe importante, printr-o extindere în 2011 și altele noi în 2013, 2015 și 2016. Cea mai recentă prelungire a contractului de închiriere, de anul acesta, demonstrează încă o dată încrederea Honeywell în valoarea și potențialul clădirii BOC, dar și în comunitatea de afaceri prosperă din București.

În această nouă etapă a parteneriatului, Globalworth se angajează să sprijine în continuare creșterea și inovația Honeywell. În acest scop, divizia Workplaces de fit-out a companiei se va ocupa de un proces extins de renovare și modernizare pe partea de design și funcționalități în spațiul ocupat de Honeywell. Această modernizare va spori și mai mult capacitatea companiei de tehnologie să furnizeze clienților săi soluții de ultimă oră, încurajând în aceeași măsură un mediu de lucru creativ și colaborativ pentru întreaga echipă.

Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul nostru de succes cu Honeywell și să sprijinim creșterea și inovația lor în cadrul clădirii BOC. Această nouă etapă interesantă a fost posibilă datorită colaborării excelente dintre departamentele noastre Workplaces, Property and Facility Management și Leasing, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România. Proiectul de modernizare demonstrează angajamentul nostru să oferim spații de lucru de ultimă generație care să permită afacerilor să prospere.

Suntem încântați să ne extindem prezența în clădirea BOC și, astfel, să ne consolidăm parteneriatul deja îndelungat și de succes cu Globalworth, a declarat Cătălin Drăgoi, Head of Strategy and Business Development Central and Eastern Europe, Honeywell. Extinderea vine într-un moment interesant al colaborării noastre cu Globalworth, deoarece implementăm platforma noastră inovatoare de analiză a datelor bazată pe cloud și alte sisteme în portofoliul comercial al companiei din România și Polonia, pentru a ajuta la gestionarea consumului de energie și la maximizarea confortului ocupanților. Aceste etape importante reflectă angajamentul comun al companiilor noastre de a crea medii productive, confortabile și flexibile pentru angajații din întreaga regiune și ne sprijină în atingerea obiectivului nostru ambițios de a deveni neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon în operațiunile și spațiile noastre până în 2035.

BOC este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din București, cu o suprafață de peste 7.500 mp pe etaj.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA