Ami White, excelență în realizarea paturilor de lux apreciate la nivel internațional

Luxul înseamnă sănătate și un pat boxspring personalizat contribuie la obținerea unei stări de bine și a unui somn odihnitor. Bogdan Blidariu a fondat brandul Ami White din ambiția de a oferi românilor sisteme de pat similare cu cele din marile hoteluri ale lumii. Acesta vorbește în interviul acordat Real Estate Magazine Magazine despre experiența achiziției unui pat luxos și importanța livrării unui produs personalizabil care răspunde exigențelor unor clienți din toată lumea.

Cum ați decis să fondați Ami White și care sunt provocările dezvoltării unui brand 100% românesc pentru sisteme complete de paturi?
Am avut o perioadă când am călătorit foarte mult prin România, dar și prin Europa, alături de soția mea. Alegeam să dormim doar în anumite hoteluri unde știam că vom găsi paturi foarte confortabile. Astfel, am început să fim din ce în ce mai surprinși să observăm că în anumite paturi ne simțeam cu adevărat relaxați. Curiozitatea ne-a împins să aflăm cum sunt realizate, cât de importantă este înălțimea și ce rol au straturile de arcuri. Devenise chiar o pasiune să studiem fiecare pat în care dormeam. Când deja puteam să facem previziuni privind calitatea imediat ce ne așezam, ne-am dat seama că a venit momentul să demarăm o afacere de producție și în România. Aceasta este, pe scurt, povestea care a condus în mod natural la lansarea brandului Ami White.

BOGDAN copy 768x1024 - Ami White, excelență în realizarea paturilor de lux apreciate la nivel internațional

Ce înseamnă un sistem complet de pat din perspectiva Ami White?
Un sistem complet Ami White înseamnă un pat boxspring personalizat. Toți clienții Ami White dorm pe cel puțin două straturi suprapuse de arcuri. Primul strat se găsește în box, o structură din lemn masiv umplută cu peste 1.200 de arcuri împachetate individual, care înlocuiește somiera clasică. Astfel, se garantează o stabilitate și rezistență de neegalat pentru fiecare persoană. Al doilea strat de arcuri se află în salteaua personalizată, în funcție de înălțimea și greutatea fiecărui partener.

Totodată, dacă un client dorește să-și modifice poziția corpului când se uită la televizor, în timpul lecturării unei cărți sau în timpul somnului, încorporăm un sistem electric cu ajustare din telecomandă wireless sau direct de pe telefonul mobil. Prin acest sistem, funcțiile personalizabile ale patului sunt puse la dispoziția clientului, care trebuie să beneficieze de relaxare și un somn odihnitor de fiecare dată.

CREAM SHARPEI copy 1024x683 - Ami White, excelență în realizarea paturilor de lux apreciate la nivel internațional

Ce tipologii de clienți optează pentru produsele Ami White? Din ce orașe provin cu predilecție aceștia? Aveți proiecte și în afara țării?
Nu pot spune că avem o anumită tipologie de client. Din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, pot menționa faptul că toate persoanele care intră în showroom pun accentul pe sănătatea lor, dar și pe designul interior. Clienții sunt surprinși în mod plăcut atunci când se așază pe saltea și află micile detalii despre fabricarea paturilor noastre.

Cea mai mare satisfacție a noastră este că ne vin proiecte din recomandările clienților noștri, atât din țară, cât și din toată Europa.

Care este experiența completă de achiziție a unui sistem de pat de la Ami White? Cât de repede se poate bucura un client de produsele comandate?
Totul începe cu contactul cu fiecare client pentru a prezenta cele mai importante detalii ale paturilor noastre. Mai mult, unul dintre consultanții noștri din București, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța și Cluj se va ocupa de personalizarea proiectului. Acoperim astfel chiar și cele mai mici detalii, până în momentul în care patul a ajuns la client în dormitor. Toată experiența durează aproximativ cinci săptămâni, din momentul în care se preia comanda și până când clientul se poate bucura de un somn cu adevărat odihnitor în propriul pat.

Shell Lady copy 1024x683 - Ami White, excelență în realizarea paturilor de lux apreciate la nivel internațional

Care au fost unele dintre cele mai sofisticate proiecte în care v-ați implicat până în prezent?
Toate proiectele noastre sunt sofisticate pentru că realizăm fiecare pat ca o piesă unicat. Fiecare pat boxspring Ami White înseamnă un nou proiect. Prin urmare, producem doar în funcție de dorința și nevoile clientului nostru.

Ce tendințe observați în piața locală de profil și cum vă adaptați la aceste evoluții?
Clienții din România încep să studieze și să fie interesați de calitatea și conținutul produselor achiziționate, nu doar de partea care este vizibilă. Mai mult, vor ca, odată ce cumpără un pat, acesta să fie rezistent în timp și să se adapteze la toate cerințele lor. Cu adevărat important este că 90% dintre persoanele care ne-au vizitat showroomul și au testat paturile direct au și devenit clienții noștri.

Ce înseamnă luxul pentru dumneavoastră și cum vă bucurați de acesta la nivel profesional și personal?
Pentru noi, luxul înseamnă, în primul rând, sănătate. Pentru că 30% din viață (25 de ani) o petrecem dormind, noi am creat salteaua perfect adaptată corpului nostru. Îmi amintesc de o zicală cu care sunt de acord: „În viață ești ori în pat, ori în pantofi”. Așadar, în amândouă merită să investești.

Bogdan Vladau copy 1024x683 - Ami White, excelență în realizarea paturilor de lux apreciate la nivel internațional

Articol publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr. 47.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA