RUSTLER România oferă  consultanță pentru proprietăți de birouri, terenuri și spații industriale și logistice

Alex Moldovan

, Real News

Divizia locală a grupului austriac RUSTLER, cu o experiență de peste 87 de ani în domeniul imobiliar pe piața europeană în livrarea serviciilor complete de Facility, Property și Project Management, lansează divizia de consultanță imobiliară RUSTLER Properties oferind servicii de consultanță imobiliară pentru birouri, terenuri și industrial-logistică.

RUSTLER Properties are deja în portofoliul său un număr de peste 400 de proprietăți, localizate atât în Bucuresti, cât și în țară.

“Odată cu lansarea acestei divizii de consultanță imobiliară, acum reprezentăm pe piața imobiliară locală, într-adevăr conceptul de  <One Stop Shop>  în real estate. RUSTLER Properties va tranzacționa și va oferi consultanță pentru toate proprietățile de birouri, terenuri și spații industriale și logistice din portofoliu și ne bucurăm să împărtășim întreaga noastră expertiză clienților noștri. Ne dorim să oferim pieței din România o abordare matură în serviciile de Consultanță și Brokerage, având în vedere experiența membrilor echipei noastre. Această divizie întregește activitatea companiei noastre ca furnizor de servicii complete pe piață și sunt convins că avem toate ingredientele necesare pentru a livra performanță și pentru a aduce o contribuție în creșterea standardelor de lucru în industria de profil”, declară Daniel State, Managing Partner, RUSTLER România.

Pentru atingerea acestui obiectiv strategic, RUSTLER România a recrutat profesioniști experimentați din piață. Echipa RUSTLER Properties este condusă de Cristina Dumitrache – Chief Business Development Officer – care aduce o experiență relevanta de 25 de ani în consultanța imobiliară, dobândită atât pe plan național, cât și internațional. 

“Este o nouă provocare pentru mine să conduc divizia de consultanță imobiliară a RUSTLER România, prin RUSTLER Properties, cu atât mai mult cu cât am o experiență vastă în real estate. Mă bucură să am oportunitatea de a-mi folosi cunoștințele si experiența dobândite în toți acești ani având, alături de mine colegi a căror expertiză în domeniu îşi pune deja amprenta in activitatea noastră – cred cu tărie că echipa noastră va face diferența în piață”, spune Cristina Dumitrache, Chief Business Development Officer, RUSTLER România.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA