Marian Roman numit la conducerea diviziei Europolis Office

Ovidiu Posirca

, Real News
Marian Roman a fost numit managing director al Europolis Office, divizia de birouri a Pavăl Holding creată după achiziția portofoliului de birouri al CA Immo. 
 
Portofoliul preluat de Pavăl Holding totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 de metri pătrați și a propulsat compania pe locul doi în topul celor mai mari proprietari de birouri, în spatele fondului de investiții imobiliare Globalworth.
 
„Prin această achiziţie majoră reconfirmăm încrederea noastră în potenţialul pe termen lung al sectorului imobiliar din România. Consolidăm portofoliul Pavăl Holding cu clădiri performante de birouri, în locaţii ireplicabile din Capitală. În plus, ne bucurăm să preluăm şi echipa locală de management, o echipă bine sudată şi experimentată, care va continua să asigure succesul acestui portofoliu. Odată cu cei 165.000 de metri pătrați de birouri putem spune că am preluat și peste 100 de ani de experiență“, a declarat Karina Pavăl, vicepreşedintele Pavăl Holding.

Roman a condus timp de 12 ani operațiunile CA Immo din România, iar echipa de management locală a companiei va fi integrată în cadrul Pavăl Holding.

Valoarea tranzacției realizată de holding se ridică la aproximativ 400 de milioane de euro, potrivit unor estimări din piață.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA