Birourile City Gate din București, renovare de 3,5 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar GTC a finalizat proiectul de renovare a Complexului City Gate, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro. Proiectul a început în 2021 și a vizat investiții în zone comune și spații de închiriat.

Suma totală investită în zona comună a fost de 500.000 de euro, în timp ce investiția în zona închiriabilă a depășit 3 milioane de euro.

Banii au fost folosiți pentru renovarea integrală a unităților, extinderea zonelor sanitare, implementarea unui nou concept arhitectural modern, înlocuirea pardoselilor înălțate, instalarea de mochetă nouă, implementarea de sisteme de iluminat cu LED și, de asemenea, îmbunătățirea sistemelor electrice și de detectare a incendiilor.

„Avem în plan să păstrăm City Gate în portofoliul nostru. Am decis folosim perioada de criză și să extindem proiectul după 13 ani”, a spus Ziv Gigi, CEO al GTC România și Bulgaria. „Atragem noi chiriași și începem un nou ciclu în City Gate”, a adăugat acesta.

Complexul City Gate cuprinde două clădiri turn (parter + 18 etaje), are un spațiu total închiriabil de 47.700  de metri pătrați. GTC folosește exclusiv energie regenerabilă pentru proiectele sale de birouri din România, iar anul trecut emisiile gaze cu efect de seră ale clădirilor sale de birouri din București cu 62%.

La nivel regional, compania a finalizat până în prezent 1,5 milioane de metri pătrați în 80 de proiect în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. În plus, GTC are o perspectivă de dezvoltare de aprxomativ 400.000 de metri pătrați de proprietăți comerciale și de birouri în Europa Centrală și de Est, din care 36.000 de metri pătrați sunt în construcție.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA