Proprietarul KLUDI, venituri în creștere în T2 2022

Ovidiu Posirca

, Real News

Furnizorul de ceramică RAK Ceramics, proprietar al KLUDI Group specializat pe baterii și sisteme pentru duș, a înregistrat venituri în creștere cu 32,3% în trimestrul doi față de perioada similară a anului trecut până la 927 de milioane de dirhami (245 de milioane de euro).

Profitul net al companiei s-a majorat cu 7,7% la nivel anualizat până la 102 milioane de dirhami (aproximativ 27 de milioane de euro).

„Rămânem concentrați asupra obiectivelor noastre de a obține o creștere durabilă și continuă a dimensiunii și a rentabilității. În al doilea trimestru al anului 2022 am consolidat percepția mărcii și experiența clienților, am întărit amprenta și vizibilitatea în comerțul cu amănuntul, am crescut în continuare eficiența producției și am îmbunătățit utilizarea capacității”, a precizat Abdallah Massaad, Group CEO, RAK Ceramics.

În T2, compania RAK Ceramics a cumpărat integral KLUDI Group, inclusiv o cotă de 49% în compania tip joint-venture KLUDI RAK activ în Emiratele Arabe Unite (UAE). Cele mai mari creșteri de venituri au fost în UAE (24,5%), Arabia Saudită (25,6%), India (55,4%) în timp ce pe piața europeană creșterea a fost de 1,8%.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA