Gaggenau respectă excelența și oferă excelență în schimb. Frigidere excepționale pentru preparate excepționale

Cu o experiență de 339 de ani, succesul legendarului brand de electrocasnice Gaggenau se bazează pe progresele tehnologice și pe designul curat, împreună cu o funcționare perfectă. Pionier al inovației și designului ,,Made in Germany”, Gaggenau stabilește constant noi standarde în sectorul bucătăriei private de lux, fiind promotorul unui stil de viață sofisticat și al unei experiențe culinare exclusiviste. (A)

Campionii excelenței premiază excelența. În anul 2019, a luat naștere programul ,,Respected by Gaggenau”, prin care brandul german a început să caute toți marii artizani și micii producători a căror țintă este să creeze excelență în sfera lor de activitate. Gaggenau și-a propus să găsească toți acești eroi necunoscuți, să le spună poveștile și să le ofere recunoaștere în marea rețea Gaggenau.

Gaggenau Algemeen 8 copy 1024x769 - Gaggenau respectă excelența și oferă excelență în schimb. Frigidere excepționale pentru preparate excepționale

Dintre cei 60 de eroi inițiali, 15 au ajuns pe lista scurtă, pentru ca trei să fie anunțați ca marii câștigători ai ultimei ediții, în trei categorii distincte. În categoria Culinar, distincția a revenit către Salumi Bettella.

Carne de porc excepțională, conservată de artizani locali din animale crescute natural, în armonie cu mediul.

Un rezultat al raselor tradiționale de porci din Italia, Maiale Tranquillo® este crescut de familia Bettella preponderent în aer liber și hrănit cu cereale naturale care asigură o carne fermă și aromată, cu un strat generos de grăsime naturală. Aceasta este apoi trimisă la cei mai pricepuți artizani din Italia, care își pun experiența de generații în valoare prin procedeele specifice de maturare și conservare a cărnii, după care aceasta se întoarce la familia Bettella pentru a fi vândută. Uniunea remarcabilă dintre fermier și artizan produce un rezultat adorat de pasionații de gastronomie din lumea întreagă.

Gaggenau Algemeen 4 copy 1024x769 - Gaggenau respectă excelența și oferă excelență în schimb. Frigidere excepționale pentru preparate excepționale

Astfel de preparate extraordinare trebuie păstrate în condiții la fel de speciale. Precum gama largă de aparate frigorifice de la Gaggenau. Toate electrocasnicele se integrează armonios în bucătărie, inspirând orice maestru bucătar amator să gătească la standardele unei bucătării profesionale de lux în confortul propriei case.

Gama flexibilă și extrem de versatilă este concepută pentru a reacționa și a se adapta în funcție de cele mai delicate și pretențioase alimente. Frigiderele, congelatoarele, frigiderele cu congelator oferă performanțe excepționale datorită calității și preciziei tehnologiei de refrigerare. Piese modulare, incorporabile, care se integrează perfect în sinergia celorlalte aparate electrocasnice din bucătărie, transformându-se într-o adevărată declarație arhitecturală.

Precizia sistemului de răcire este asigurată de distribuirea uniformă a temperaturii. În plus, zonele de răcire se pot ajusta în mod individual după bunul plac. Condițiile de stocare sunt cu atât mai remarcabile datorită sertarului de răcire ce atinge temperaturi de aproximativ 0 °C și cu ajutorul căruia carnea și peștele pot fi păstrate la fel de proaspete pentru mai mult timp. De ce nu, chiar Maiale Tranquillo® al familiei Bettella.

Intră și tu în universul excelenței în bucătărie cu o vizită la showroomul Kitchen Inc. de pe strada Polonă, numărul 68, București. 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA