Creăm perfecțiune pentru fiecare bucătărie. Cum să alegeți cuptorul perfect pentru voi?

Gaggenau seria 400 sau seria 200? Pur și simplu o chestiune de gust.

Fie că alegeți un cuptor clasic, combi-steam sau cu microunde: cuptoarele Gaggenau reprezintă dorința multora, o promisiune pentru oaspeți, ambiția oricărui bucătar pasionat și un statement al designerului. Inspirate de bucătăria profesională, cuptoarele Gaggenau vă pun la dispoziție o multitudine de avantaje.

Aceste cuptoare sunt realizate din materiale de înaltă calitate, au capacitatea de încălzire de până la 300°C și sunt echipate cu o sondă de temperatură de mare precizie (cu o marjă de eroare de până la un grad).

Impresionând atât vizual, cât și prin utilizare, cuptoarele Gaggenau sunt definite de micile detalii, pe care orice bucătar știe să le prețuiască și care se oglindesc în calitatea superioară a preparatelor.

WARENDORF Die Kuche Steel Sept2017 HR Neu copy 1024x519 - Creăm perfecțiune pentru fiecare bucătărie. Cum să alegeți cuptorul perfect pentru voi?

Cuptoarele Gaggenau seria 400

Datorită caracteristicilor care se ridică la nivelul aparaturii profesionale, fiecare cuptor din seria 400 va depăși chiar și așteptările celui mai pretențios chef.

Aveți posibilitatea de a alege între ușile de sticlă cu panou din oțel inoxidabil, cu o lățime de 76, respectiv 60 de centimetri, de asemenea disponibile în nuanța antracit Gaggenau. Butoanele rotative se deosebesc prin finisajul robust din oțel inoxidabil, asigurând control intuitiv prin display-ul tactil TFT. Trebuie doar să atingeți display-ul tactil, iar ușa cuptorului se va deschide elegant, la 180°. Sonda multiplă de temperatură măsoară temperatura preparatelor dumneavoastră cu o precizie de până la un grad, în timp ce programele automate vin în ajutorul bucătarului, iar funcția Home Connect permite controlarea și supravegherea cuptorului de la distanță.

Cuptoarele Gaggenau seria 200

Cuptoarele perfect încorporabile din seria 200 sunt un statement ceva mai subtil al brandului Gaggenau, însă poartă cu atât mai mult potențialul experiențelor culinare. Prin intermediul butoanelor rotative solide și al display-ului tactil TFT, aveți controlul asupra celor 13 funcții de încălzire, care pot atinge temperaturi de până la 300°C. De asemenea, aveți la dispoziție funcția de coacere pe piatră, care permite coacerea la intensitatea oferită de un cuptor de cărămidă. Toate cuptoarele din această serie pot fi controlate prin aplicația Home Connect, iar majoritatea aparatelor sunt dotate cu funcții de control și diagnosticare de la distanță.

FLOWER1 copy 2 1024x816 - Creăm perfecțiune pentru fiecare bucătărie. Cum să alegeți cuptorul perfect pentru voi?

Cuptoarele noastre sunt disponibile în trei nuanțe: antracit Gaggenau, metalic și argintiu. În plus, mânerele sunt compatibile cu frigiderele și congelatoarele seriei 200.

Cuptorul EB 333 de 90 de centimetri

Acest simbol culinar există în gama Gaggenau de 30 de ani. Ușa cu o lățime de 90 de centimetri constituie întreaga suprafață frontală, atingând o greutate de 20 de kilograme datorită celor cinci straturi de sticlă ce păstrează o temperatură scăzută pe partea exterioară a ușii, în timp ce interiorul cuptorului poate atinge temperaturi de până la 300°C. Ușa este confecționată dintr-un strat de oțel inoxidabil de trei milimetri, iar suportul-consolă garantează închiderea delicată și deschiderea facilă a ușii. În același timp, sticla termoizolantă este concepută pentru a reda culorile fidel, permițându-vă să vedeți exact cum se rotesc cei trei pui de pe tija de rotisor.

GAGG GROSSER OFEN 169 RZ0 copy - Creăm perfecțiune pentru fiecare bucătărie. Cum să alegeți cuptorul perfect pentru voi?

Modelul EB 333 reprezintă cea mai înaltă aspirație a bucătarului profesionist. Acest cuptor se naște dintr-un meșteșug de cea mai înaltă calitate, astfel că producția zilnică este restrânsă la un număr mic – lucru pe care îl veți aprecia deceniu după deceniu de utilizare.

Perfecționați-vă abilitatea de a găti la abur

GG FI CO RichardBornefors SRStockholm beetroot copy 1024x683 - Creăm perfecțiune pentru fiecare bucătărie. Cum să alegeți cuptorul perfect pentru voi?

Acum 20 de ani, Gaggenau a adus pentru prima dată cuptoarele cu abur în bucătăriile personale. Această tradiție continuă, oferindu-le bucătarilor pasionați noi posibilități în bucătărie. Modelele seriilor 400 și 200 sunt disponibile atât cu rezervor de apă, cât și cu sursă de alimentare, alături de sistemul automat de curățare, toate acestea fiind posibile fără compromisuri estetice. Prin munca constantă de rafinare a cuptoarelor, Gaggenau oferă nu numai noi oportunități, ci și o experiență culinară aparte. (A)

Vă așteptăm în showroom-ul KITCHEN INC.!

Adresă: Strada Polonă 68-72, sector 1, București

Program: Lu-Vi 10-19, Sâ 10-14

E-mail: hello@kitcheninc.ro

Mobil: 0771 416 827

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA