Vinurile rafinate merită un răcitor la cele mai înalte standarde. GAGGENAU aduce un plus de valoare pe piață

O colecție de vinuri este o investiție care trebuie protejată ca oricare alta. O depozitare corespunzătoare îți va proteja colecția de efectele dăunătoare pe care le pot avea lumina, căldura și mișcarea sau schimbările de temperatură. Factori foarte importanți în conservarea pe termen lung a vinurilor tale preferate. (A)

Cum să alegi răcitorul potrivit pentru tine?

La fel ca orice altceva din viața ta, răcitorul perfect de vinuri trebuie să răspundă întru totul nevoilor tale. Sunt mai multe aspecte de care ar trebui să ții cont, precum designul, caracteristicile, capacitatea, dar și partea de suport și garanție (oferite de grupul BSH, producătorul acestora). Cum arată spațiul în care va intra? Care este arhitectura locuinței? Ai nevoie de o singură zonă de răcire sau de două? Poate chiar de trei? Câte vinuri numără colecția ta actuală și care a fost rata de creștere până acum? Timpul tău liber este limitat și ai nevoie să știi că mergi la sigur și că beneficiezi de suport 100%?

Gaggenau Glazenrek copy 1024x766 - Vinurile rafinate merită un răcitor la cele mai înalte standarde. GAGGENAU aduce un plus de valoare pe piață

Un răcitor cu care nu poți da greș niciodată este Gaggenau 400, RW466305. Unul dintre produsele-vedetă ale legendarului brand german cu peste 300 de ani vechime, este un model care satisface și cele mai exigente nevoi. Capacitatea de 99 de sticle, împreună cu cele trei zone independente de control al temperaturii îți permit să ai mereu la îndemână o varietate cât mai mare din produsele tale preferate, fie ele vinuri roșii, albe sau băuturi alcoolice cu temperatură mai scăzută decât cea a vinului, precum vodka sau șampania. Control precis între +5 și +20 de grade Celsius, volum interior de 361 de litri, interior ușor de întreținut și sigur din oțel inoxidabil (grație proprietăților antifungice), închidere și deschidere elegantă și fără efort (push to open and soft close, astfel încât să îl poți manevra chiar dacă ai mâinile ocupate) sunt doar câteva dintre calitățile incontestabile cu care Gaggenau Seria 400 se mândrește.

Designul se remarcă prin suplețe și simplitate, integrându-se cu ușurință în case cu estetică diferită, în timp ce interiorul poate fi configurat conform preferințelor tale, printr-un spațiu mai redus sau mai generos pe partea de vin alb sau roșu. Gaggenau 400 vine opțional și cu un suport de lemn în care poți evidenția într-un mod elegant o raritate a colecției tale, precum nobilul Château Latour 1959/2009.

racitor incorporat mobila copy 1024x733 - Vinurile rafinate merită un răcitor la cele mai înalte standarde. GAGGENAU aduce un plus de valoare pe piață

Distribuția dinamică a aerului în interiorul frigiderului împiedică apariția mucegaiului sau a altor ciuperci care pot afecta vinurile (o protecție suplimentară pe lângă coloritul sticlei de vin). Protecția UV a sticlei de pe ușă reprezintă un scut împotriva radiațiilor solare, ceea ce face ca aceste frigidere să fie perfecte și pentru a fi amplasate pe o terasă sau o bucătărie în aer liber. Dezghețarea automată prin sistemul de evaporare preîntâmpină chiar și apariția peliculei de gheață, datorită controlului automat al excesului de umiditate.

Iar acesta este numai începutul. Descoperă și tu universul GAGGENAU la showroom-ul Kitchen Inc. de pe strada Polonă, numărul 68, București, locul unde luxul și calitatea se întâlnesc pentru a da naștere celor mai sofisticate produse!

Vă așteptăm în showroom-ul KITCHEN INC.!

Adresă: Strada Polonă 68-72,

sector 1, București

Program: Lu-Vi 10-19, Sâ 10-14

E-mail: hello@kitcheninc.ro

Mobil: 0771 416 827

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA