A găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire

1 an de Kitchen Inc., 1 an în care excelența își dă mâna cu inovația și cu versatilitatea, astfel încât bucătăria visurilor tale să devină realitate (A)

Acum un an se deschidea showroom-ul Kitchen Inc. din București. Astfel, începea o călătorie inedită pentru personalizarea a ceea ce pentru mulți reprezintă inima casei – bucătăria. Un spațiu care trebuie să corespundă și celor mai exigente cerințe, dar și specificului celor care îl populează. O zonă de introspecție, de explorare a sinelui, dar și de comuniune cu persoanele dragi. Kitchen Inc. înțelege foarte bine acest lucru și a creat o experiență personalizată, care combină mobilierul de cea mai înaltă calitate Warendorf die Küche cu perfecțiunea electrocasnicelor GAGGENAU, într-un univers exclusivist nemaiîntâlnit în România. Totul sub tutelajul unei echipe de profesioniști cu peste 15 ani de experiență, pregătiți să facă față oricărei provocări.

Aniversarea de un an a fost celebrată pe 8 iulie în cadrul unui eveniment privat restrâns, care a reunit 40 de nume importante din zone diverse, dar complementare, precum design, arhitectură, imobiliare și, desigur, gastronomie.

ARP 4555 copy - A găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire

Oaspeții au fost delectați vizual, olfactiv și mai ales gustativ, grație simfoniei de arome pregătite cu măiestrie de către chef Johnny Susala. Concertul gustativ a fost însoțit de vinurile Tenuta Ulisse, prezentate de către somelierul Gabriela Filip.

Pe parcursul celor cinci ore… publicul a fost martorul unor experiențe culinare exclusiviste, într-un spațiu cu un design unic și o varietate de produse premium, de calitate germană. Nu în ultimul rând, a putut interacționa cu echipa experimentată de la Kitchen Inc., primind, astfel, o mostră din ceea ce îi așteaptă dacă aleg să pornească în călătoria luxului din propria bucătărie.

ARP 4527 copy 684x1024 - A găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire

Parteneri și Sponsori: Gaggenau, Warendorf die Küche, Nordic Food, Artgranit, Visioline, Rosenthal, Sambonet, Casa del Pan, Rifco Trading, Hansgrohe, Axor, JPB Tabac Shop, Palmier Shop, LUXURY & Real Estate Magazine.

Indiferent de rețeta clientului, câteva ingrediente sunt nelipsite din universul Kitchen Inc.: detalii de lux, tehnologie de înaltă clasă, versatilitate, eleganță, sinergie, luminozitate, atmosferă, inspirație.

ARP 4177 copy 300x200 - A găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire ARP 4059 copy 300x200 - A găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire

Pentru experiențe sofisticate și complet personalizate, vizitează showroom-ul de pe strada Polonă 68-72, sector 1, București.   

Vă așteptăm în showroom-ul KITCHEN INC.!

Adresă: Strada Polonă 68-72,

sector 1, București

Program: Lu-Vi 10-19, Sâ 10-14

E-mail: hello@kitcheninc.ro

Mobil: 0771 416 827

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA