Osea Interiors – Pasiune pentru designul de calitate

(A) Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporană, țintim spre a crea un spațiu de prezentare care îmbină utilul cu frumosul, piesele de mobilier cu arta, oferind astfel clienților noștri o imagine completă și complexă a unui ambient de un lux contemporan.

În permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate superioară, texturi vibrante și forme impresionante, încercăm de fiecare dată să creăm îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate. Un obiect de valoare creează un impuls către o nouă experiență, către un nou stil de viață. Gio Ponti, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Michael Anastassiades, Marcel Wanders, Draga & Aurel sau Vincent Van Duysen sunt numai câteva dintre numele mari care și-au pus semnătura pe colecțiile brandurilor propuse.

Molteni copy 1024x681 - Osea Interiors - Pasiune pentru designul de calitate

Osea Interiors reprezintă pe piața din România branduri consacrate internațional din domeniul mobilierului: B&B Italia, Maxalto, Molteni&C, Giorgetti. Portofoliul include, de asemenea, corpuri de iluminat, covoare, mobilier outdoor și obiecte decorative aparținând unor branduri recunoscute ca MOOOI, ITALAMP, LIMITED EDITION, EMU, VISTA ALEGRE.

Maxalto 5 copy 1024x604 - Osea Interiors - Pasiune pentru designul de calitate

Showroomul din Cluj, inaugurat în 2019 într-o clădire de epocă, propune un spațiu deosebit și prietenos, în care căldura și eleganța unui cămin cu stil sunt prezente pentru inspirația celor care îl vizitează. Echipa este mereu pregătită să creeze împreună cu clienții povestea spațiului lor, oferind consiliere specializată atât pentru alegerea materialelor ideale, cât și pentru amenajarea interioară. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție atât online pe www.oseainteriors.com, prin e-mail la office@oseainteriors.com sau telefonic la numărul 0744.130.255, cât și fizic în showroom-urile noastre din Cluj-Napoca și București.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA