Jardins du Nord, primul proiect imobiliar construit ca o grădină verticală, gata să-și primească proprietarii

(A) Jardins du Nord are ca piatră fundamentală a proiectului, conceptul de Joie de Vivre. Un complex imobiliar boutique, cu doar 38 de apartamente, situat pe Str. Jandarmeriei, în liziera pădurii Băneasa, cu o arhitectură verde, care se transformă într-o adevarată grădină verticală, prin terasele înconjurate de plante și arbuști naturali.

Proiectul, al cărui antreprenor general este Comnord Development SA, a demarat în februarie 2021, pe un calendar de execuție de 24 de luni, însă lucrările au fost finalizate la finalul lunii martie 2022.

În acest moment, dezvoltatorul este în curs de recepție cu autoritățile, însă proprietarii au început deja să-și mobileze și să utileze apartamentele. 

Proiectul ridicat de Comnord Development cuprinde apartamente de 4 camere cu curți de până la 160 de mp, apartamente de 3 camere, apartamente de 2 camere, studiouri și două penthouseuri situate la etajul 5, cu vedere panoramică și terase de peste 140 de mp.

Joie de Vivre, la tine acasă

Inspirat din arhitectura care încurajează o simbioză între natură și spațiu locativ, Jardins du Nord este gândit pentru a crea confort și stare de bine, acasă.

Ferestrele mari se deschid spre terasele înconjurate de verdeață, luminând spațiile generoase de la interior, însă oferind în același timp o perdea verde de oxigen și intimitate. Mai mult decât atât, fiecare terasă este desenată în așa fel încât este ferită de ochii celorlați vecini.

WhatsApp Image 2022 06 09 at 16.14.31 1024x683 - Jardins du Nord, primul proiect imobiliar construit ca o grădină verticală, gata să-și primească proprietarii

Însă Joie de Vivre nu înseamnă doar natura adusă la fereastră, ci și un spațiu interior bine compartimentat. Fiecare metru pătrat este atent desenat pentru a oferi maximul de eficiență. Livingurile sunt piesa centrală a fiecărui apartament. Zona de zi, în care întreaga familie petrece cel mai mult timp, conectată cu bucătăria open space cu ieșire spre terasă este ideală pentru timp de calitate împreună.

La nivel funcțional, casa este conectată la sisteme smart home, ceea ce înseamnă o casă a viitorului.

„Jardins du Nord este un proiect de referință pentru piața imobiliară din București dar și pentru Comnord Developement. Am adus experiența de peste 20 de ani în construcșia de proiecte rezidențiale și am îmbinat-o cu o arhitectură verde și finisaje premium pentru a crea un complex care să fie mai mult decât o investiție imobiliară, ci o investiție într-un stil de viață. Deși perioada în care s-a construit proiectul nu a fost lipsită de provocări, atât prețurile materialelor de construcții cât și disponibilitatea stocurilor la furnizori fiind afectate, am reușit să finalizăm proiectul înainte de termen, iar gradul de ocupare este de peste 95%, în acest moment mai având disponibile doar două unități”, spune Cosmin Dinescu, managerul proiectului.

Prin locație, Jardins du Nord te duce aproape de cele mai importante zone din București, Aeroportul Henry Coandă, Centrul Comercial Băneasa, 10 minute de Arcul de Triumf, dar departe de agitația orașului.

Apartamente cu 4 camere și curte de până la 160 de mp pentru întreaga familie.

Cele două apartamente de 4 camere de la parter, de 120 de mp, îți oferă 3 dormitoare intime și un living spațios, terasă dar și curți generoase de 160 de mp cu gazon natural, ideale pentru seri de vară petrecute pe terasă.

WhatsApp Image 2022 06 09 at 16.14.31 2 1024x683 - Jardins du Nord, primul proiect imobiliar construit ca o grădină verticală, gata să-și primească proprietarii

Asta înseamnă că îmbini confortul interior cu relaxarea din exterior unde poți să te bucuri de liniște și de mult verde.

De la încălzirea în pardoseală prin centrală proprie și aer condiționat multisplit în fiecare cameră controlate printr-un sistem de smart home, la rulourile electrice și plase de insecte, fiecare detaliu e gândit ca să creeze confort.

Mai mult decât atât, zona de noapte, cea a dormitoarelor este separată de zona de zi, pentru a oferi intimitate. 

Un element extrem de important este securitatea, complexul fiind protejat de un sistem de monitorizare video perimetral, un videointerfon controlabil și de pe telefon precum și rulourile electrice care protejează ferestrele.

Mai multe detalii despre proiect pe www.jardins-du-nord.ro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA