AFI Europe obține certificarea Well Health & Safety pentru birourile din România

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul AFI Europe Romania a anunțat obținerea certificării Well Health & Safety pentru întregul său portofoliu din România. 

Agenția de consultanță imobiliară Colliers a asistat AFI Europe în procesul de certificare, întins pe parcursul ultimilor 2 ani.

„Această certificare obținută pentru întregul portofoliu de birouri din România este dovada că acțiunile noastre obțin cele mai bune rezultate și suntem capabili să oferim un mediu de lucru sănătos și sigur tuturor chiriașilor noștri”, spune Emma Toma – head of office division, AFI Europe Romania.

Well Health & Safety acoperă cinci zone cheie, inclusiv proceduri de curățare, managementul calității aerului și serviciile de sănătate.

„Evaluarea Well pentru Siguranța Sănătății obținută pentru întregul portofoliu de birouri AFI Europe completează certificările ‘verzi’ deja acordate pentru aceste clădiri și contribuie simultan la obținerea de date măsurabile privind performanța clădirii, sănătatea și siguranța ocupanților. De asemenea, demonstrează angajamentul AFI Europe față de sănătatea și bunăstarea oamenilor, oferind atât chiriașilor, cât și personalului de management al clădirii un mediu sigur și sănătos, precum și o experiență deosebit de plăcută în spațiile de birouri”, adaugă Oana Stamatin, chief officer ESG CEE & România în cadrul Colliers.

Certificarea acoperă proiectele AFI Park 1-5, AFI Tech Park, AFI Victoriei Plaza, AFI Park Floreasca, AFI Lakeview, AFI Park Brașov și AFI Park Timișoara.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA