Retas Capital vinde Vitantis Shopping Center

Ovidiu Posirca

, Real News

Revetas Capital a anunțat vânzarea parcului de retail Vitantis Shopping Center din București de către Revetas Capital Recovery Fund I L.P. către Praktiker Real Estate România, companie controlată de antreprenorul Omer Susli. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Proiectul are o suprafață închiriabilă totală de 38.000 mp și fusese cumpărat de Revetas în anul 2014.

„Vânzarea Vitantis a devenit un nou punct de referință pe piață, fiind prima tranzacție cu un activ de retail în România care a fost finalizată post-COVID 19 într-un proces competitiv, după un program record de închiriere către un mix de retaileri de succes cărora le suntem recunoscători pentru încrederea acordată și pentru parteneriat. Tranzacția este o dovadă de maturitate și reziliență a sectorului de retail într-o perioadă de transformări profunde”, a spus Radu Boitan, head of investments la Revetas Capital.

Eric Assimakopoulos, founding partner Revetas, a adăugat că aceasta a fost a doua vânzare pentru companie, după vânzarea portofoliului de birouri din Praga.

Revetas a fost consiliat de firma de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații, iar JLL România a furnizat serviciile de consultanță imobiliară privind tranzacția de vânzare a activului.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA