Nordis Group, vânzări de 400 de milioane de lei în 2021

Ovidiu Posirca

, Real News

Nordis Group, specializat pe dezvoltarea de ansambluri hoteliere și locuințe premium, a înregistrat vânzări de 400 de milioane de lei anul trecut, în principal în proiectul hotelier și rezidențial dezvoltat în Mamaia. 

Cea mai scumpă proprietate vândută a fost un penthouse de 2,5 milioane de lei în cadrul proiectului Nordis Mamaia 5*****.

În total, grupul a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral. În a doua fază a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unități din luna august până în decembrie. 

„Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament”, a spus Florin Poștoacă, sales manager Nordis Group.

Compania oferă spre vânzare camere de hotel pentru care este garantat un randament anual ca alternativă de investiții imobiliare.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA