Grupul de firme KID demarează un proiect rezidențial de 35 de milioane de euro în București

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltarea complexului Yacht KID, situat în zona de nord a Bucureștiului, a fost demarată de grupul de firme KID, care va investi 35 de milioane de euro.

Proiectul va include peste 200 de apartamente, dintre care șapte unități cu grădini și piscine private și patru penthouse-uri.

În faza de construcție se vor folosi pereți prefabricați cu fațade ventilate cu tehnologii inteligente de sigilare și etanșeizare furnizați de ISO-Chemie. Această tehnologie oferă clădirii eficiență energetică sporită, costuri reduse pentru încălzire și răcire a apartamentelor, izolare termică și fonică excelente, protecție la foc și împotriva condensului, totul cu impact minim asupra mediului și respectarea normelor nZEB (nearly Zero-Energy Building, clădire cu consum de energie aproape zero).

„Avem încredere în soluțiile de ultimă generație pe care vrem să le aplicăm în dezvoltările noastre, astfel încât să aducem pe piața din România clădiri eficiente, care nu afectează mediul și care oferă spații de locuit cu multiple avantaje, de la o reducere a costurilor facturilor, până la siguranță maximă pentru locuitori și calitate superioară a mediului de trai”, a spus Bogdan Ghiță, cofondator al Grupului de firme KID.

Conceptul arhitectural contemporan al proiectului rezidențial a fost realizat de X Architecture & Engineering.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA