Color Smart se așteaptă la afaceri de 4 milioane de euro în 2022

Ovidiu Posirca

, Real News

Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al Benjamin Moore și Novacolor, branduri premium de amenajări interioare și exterioare, esimează că va ajunge la afaceri de 4 milioane de euro în 2022.

Distribuitorul a încheiat anul 2021 cu afaceri de 2,7 milioane de euro, în creștere cu 35% față de anul trecut.

„Creșterea a venit din dezvoltarea și maturizarea sistemului de distribuție, din consolidarea relațiilor cu furnizorii externi, din strângerea legăturilor cu comunitatea locală de profesioniști.  Am atras în showroom-ul inaugurat în acest an tot mai mulți oameni pasionați de frumos, prin campanii de marketing țintite, și am creat o comunitate închegată ajutați și de workshopurile desfășurate frecvent în spațiul special amenajat pentru evenimente”, a spus Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution.

Compania a inaugurat în 2021 un nou showroom în zona Aviatorilor din București, care a reprezentat o investiție totală de 500.000 de euro. Investiția se înscrie în strategia de dezvoltare pentru următorii ani, de a crește într-un ritm anual de 30-50%, similar cu evoluția businessului în ultimii trei ani.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA