LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

(A) Laufen este o companie elvețiană producătoare de obiecte sanitare, baterii, mobilier si accesorii de baie premium, la cele mai înalte standarde. Precizia elvețiană și dorința de perfecționare continuă sunt două dintre cele mai importante valori Laufen.

Brandul vine constant pe piață cu materiale și tehnologii inovatoare, ce compun colecții deosebite, semnate de designeri internaționali de top, precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni.

Obiecte din Colectia SONAR by LAUFEN logo 1024x683 - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Laufen acordă o atenție deosebită esteticii, iar acest lucru se vede în cele mai mici detalii – de la scurgeri mascate ingenios, până la finisaje impecabile. Totodată, dorința de a îmbina designul cu tehnologii de vârf, a propulsat brandul Laufen printre cei mai importanți producători de obiecte sanitare din lume.

În prezent, cea mai nouă inovație Laufen este materialul ceramic SaphirKeramik.

SaphirKeramik este un material foarte rezistent, dar maleabil în prelucrare, care permite designul obiectelor sanitare cu margini foarte subțiri, de până la 3-5 mm. Scopul a fost de a crea obiecte sanitare rafinate, cu linii fine și elegante.

Obiecte din Colectia PALOMBA by LAUFEN 2 logo - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Noile perspective în designul de obiect întrevăzute odată cu lansarea celei mai subțiri ceramice din lume au atras atenția unor designeri internaționali care au dorit să experimenteze folosind acest material revoluționar. Ca urmare a acestui interes pentru SaphirKeramik, au prins viață colecții atemporale, versatile și sofisticate, fluide, dar și geometrice, minimaliste sau cu influențe clasice discrete.

Colecția Sonar, semnată de Patricia Urquiola, a fost inspirată din propagarea undelor sonore în apă, iar designul minimalist, cu forme ovale, semi-ovale sau rotunde, își pune amprenta pe această colecție de excepție.

Ambient cu obiecte ILBAGNOALESSI din showroomul Delta Studio Cotroceni 2 683x1024 - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Pentru colecția Ilbagnoalessi One, Stefano Giovannoni a abordat un stil ușor excentric, forme atemporale și linii pline, voluptoase.

Ambient cu obiecte ILBAGNOALESSI din showroomul Delta Studio Cotroceni 683x1024 - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Colecția Val, semnată de Konstantin Grcic, se remarcă prin margini foarte subțiri, linii geometrice precise și suprafețe netede.

În designul colecției INO, semnată de Toan Nguyen, s-au exploatat cu măiestrie noile posibilități oferite de ceramica SaphirKeramik, iar rezultatul este o estetică elegantă, curată, însoțită de o funcționalitate la cele mai înalte standarde.

Obiecte din Colectia VAL by LAUFEN logo - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Obiectele sanitare din colecția Palomba sunt inspirate din aspectul pietrelor și al stâncilor sculptate în mod natural de apele curgătoare. Caracteristicile care definesc colecția Palomba sunt delicatețea și formele fluide.

Pe de altă parte, colecția Kartell omagiază cultura retro și propune culori îndrăznețe pentru mobilierul de baie, care completează obiectele sanitare cu finisaj alb, din aceeași colecție.

Obiecte din Colectia THE NEW CLASSIC by LAUFEN logo 1 1024x724 - LAUFEN – design de obiect și calitate elvețiană la superlativ

Colecția The New Classic, semnată de Marcel Wanders, propune linii elegante, fine, ce readuc în prezent noblețea stilului clasic.

Colecțiile Laufen se regăsesc în showroom-ul Delta Studio din București, dar si pe site-ul www.deltastudio.ro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA