Terase urbane private, certificate împotriva incendiilor: Twinson de la Deceuninck

(A)„Terasele urbane” te duc cu gândul la terase publice. Nu excludem utilizarea Twinson pentru astfel de terase, dimpotrivă, o recomandăm cu convingere. Vom accentua totuși ideea de „terasă urbană privată” adică acel spațiu al casei tale în care interiorul se extinde pe o terasă, pentru a se conecta cu natura.

Cerința de spațiu de relaxare este din ce în ce mai mare în noile proiecte rezidențiale urbane. Nimic nu poate egala confortul pe care un proprietar îl poate construi și resimți pe propriul balcon, atent amenajat sau spațiul dat de o terasă pe acoperiș. Priveliștea, plusul de intimitatea în inima orașului, aceste oaze de liniște au rolul de a ne destinde în mijlocul aglomerației urbane.

De la balcoane, mici logii, la terase generoase ce participă la jocul arhitectural al unei clădiri sau terase pe acoperiș panoramice, amenajate simplu sau cu detalii și funcțiuni complexe, toate aceste spații au nevoie de o pardoseală care să se încadreze stilului arhitectural dorit și să fie durabile. Una dintre soluțiile inteligente de la Deceuninck – sistemul pentru terase Twinson – te îmbie să te relaxezi pe terasa rafinată de acasă, ușor de instalat și întreținut. Cu o clasificare ca „acoperiș rigid” Broof  (T1) pentru terasele de acoperiș, durabilitatea este completată de rezistența la foc, fiind ideale pentru spații pentru grătar sau șeminee exterioare.

Twinson Foc - Terase urbane private, certificate împotriva incendiilor: Twinson de la Deceuninck

 

Cu un design deosebit de atrăgător, plăcile pentru terase Twinson au o suprafață modelată cu textura lemnului. Profilele Twinson sunt foarte plăcute la atingere, pășiți desculț și veți simți catifelarea suprafeței ce confirmă imaginea caldă și naturală a lemnului. Totuși, spre deosebire de lemn, materialul profilelor nu secretă rășini, nu crapă, nu se exfoliază și rămân ca noi de-a lungul anilor. Profilele nu necesită vopsire, nu se decolorează de la un sezon la altul, nu se pătează, sunt rezistente apă, nu ard și nu rămân urme în cazul în care întâmplător intră în contact cu jarul grătarului.

Cu Twinson, terasele îmbină imaginea rafinată, naturală și caldă a lemnului cu rezistența PVC-ului de înaltă calitate, materialul compozit patentat (WPC) reunind proprietățile ambelor componente. Twinson este disponibil într-un număr de până la 10 culori naturale în variantele sale Character Massive sau Majestic Massive Pro.

 

Pe lângă durabilitate și eleganță, Twinson mai aduce un beneficiu major – reprezintă o alternativă sustenabilă pentru terase, cu un miez ecologic, 100% reciclabil. În componența profilelor Twinson, se regăsește doar fibră din lemn provenit din pădurile certificate PEFC. În condițiile în care pădurile tropicale sunt amenințate de defrișări, a avea o opțiune prietenoasă cu mediul devine foarte important. Pe lângă fibra de lemn, materialul miezului profilelor provine exclusiv din reciclarea PVC-ului. Și, cum fiecare kilogram de PVC reciclat salvează 2 kg de emisii de CO2, putem spune că Twinson este contribuția pe care compania Deceuninck o aduce protecției mediului.

Proiectele cu terase Twinson ies în evidență încă de la prima vizionare și oferă beneficii reale atât clientului, cât și dezvoltatorului imobiliar. Este o soluție sustenabilă, certificată împotriva incendiilor, durabilă, rezistentă la intemperii și ușor de instalat prin sistemul click.

Pentru mai multe detalii vizitează: https://twinson.com/ro-ro/

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA