eMAG permanentizează munca hibridă. Investiție de 1.5 milioane euro în sediul central

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că peste 3.000 dintre angajații săi vor putea să opteze pentru modul de lucru hibrid, de acasă și de la birou.

Măsura se va aplica pentru angajații sediul central, hub-urile IT și centrele de relații cu clienții.

Decizia a fost luată în urma unei cercetări în rândul angajaților. Astfel, 97% dintre angajați au spus că vor să îmbine munca de la birou cu cea de acasă. Mai mult, 96% dintre ei au spus că s-au simțit mai productivi lucrând de acasă.

În prezent, peste 99% din angajații eMAG din sediile de birouri lucrează în continuare de acasă. Trecerea la sistemul hibrid se va face pe măsură ce riscurile generate de pandemie se reduc.

„Acum, având la dispoziție toate informațiile, am decis să trecem la un mod de lucru în care să luăm ce e mai bun din ambele modele. Astfel le oferim colegilor noștri exact ceea ce își doresc, mai mult timp pentru familie și pasiuni, și, în același timp, mediul din care își pot face treaba foarte bine”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

Compania a anunțat că va păstra spațiile existente de birouri și că va investi 1.5 milioane de euro în sediul central. eMAG va amenaja spații de lucru colaborative și tehnologii care vor susține munca hibridă.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply