Rehau investește 10 milioane de euro în Sibiu

Grupul Rehau, producătorul de materiale din polimeri pentru construcții, automobile și industrie, a anunțat că va investi 10 milioane de euro în Sibiu.

Compania va crea un hub la Sibiu și va renunța la locațiile din Tunari și Apahida. Birourile vor fi mutate în zone centrale din București și Cluj.

Investiţia urmărește extindere a capacităţilor de producţie, servicii şi logistică în România, pentru a servi mai bine şi mai rapid atât clienţii locali, cât şi pe cei din Europa de Est. Extinderea va fi finalizată în 2022.

„Investiţiile planificate în România susţin valorile, misiunea şi viziunea Rehau şi vor aduce produsele şi serviciile noastre mai aproape de clienţi. În acelaşi timp, din dorinţa de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajaţi, planurile de viitor ale companiei sunt construite şi în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraş, oferind astfel un acces mai facil către sediile Rehau”, a declarat Alexandru Oprea, country manager Rehau România.

Rehau a înregistrat afaceri de 44 de milioane de euro în România, la nivelul anului 2019. Compania are 86 de angajați în România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply