InteRo Property Development adaugă o divizie de investiții imobiliare

Ovidiu Posirca

, Real News

InteRo Property Development, compania controlată de Michael Topolinski și copiii săi, a anunțat lansarea unei divizii de investiții imobiliare. Grupul a atras deja o companie internațională, care a investit aproape 20% din valoarea proiectului rezidențial NorthLight Residence din nord-estul Capitalei.

Pe lângă complexul NorthLight cu 110 apartamente aflat în ultimele faze de dezvoltare, compania mai are în plan demararea lucrărilor la SkyLight Residence, un proiect mixt întins pe 10 hectare în zona Obor, și campusul de birouri Bucureștii Noi. 

„Exista un potențial important de dezvoltare chiar și înainte de pandemie, dar astăzi – mai mult ca niciodată – România are nevoie de proiecte noi mai bune, concepute pentru a oferi confortul și funcționalitatea unui stil de viață sănătos și echilibrat, în noua realitate post-COVID”, spune Topolinski, potrivit unui comunicat.

InteRo Property Development are un portofoliu cu o suprafață totală construită de aproape 480.000 metri pătrați, respectiv 204.000 mp spații de birouri și 3.080 de apartamente.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply