La vânzare, un castel impozant la pachet cu mobila și o mașină clasică

Un castel impresionant din Hamilton, Canada, este scos la vânzare pentru 8,8 milioane de dolari canadieni (7 milioane de dolari americani). Cumpărătorul va intra și în posesia mobilierului clasic din imobil, împreună cu un automobil clasic.

Proprietatea grandioasă se află în una dintre zonele cele mai bogate din Hamilton, Ontario, potrivit agenției imobiliare Ambitious Realty Advisors, care gestionează vânzarea clădirii.Castelul a fost construit în 1881 de un arhitect local. Imobilul are un turn, exterior din piatră scoțiană și turle. Deși castelul nu a fost niciodată sub asediu, elementele de protecție ale clădirii îi conferă un simbol al bogăției.

Proprietatea are 3 etaje, 12 dormitoare, 8 șeminee, o bucătărie contemporană, o cramă și o sală de biliard.

În castel se găsesc piese de mobilier originale, cu o istorie de mai bine de un secol. Noul proprietar va primi toată mobila și o mașină Ford Model A din 1928. Automobilul nu are legătură cu istoria castelului, dar agenția spune că se potrivește foarte bine cu proprietatea din perspectivă stilistică.

Actualul proprietar al castelului este o enigmă, potrivit mansionglobal.com.

h4096974 20 - La vânzare, un castel impozant la pachet cu mobila și o mașină clasică h4096974 21 - La vânzare, un castel impozant la pachet cu mobila și o mașină clasică h4096974 24 - La vânzare, un castel impozant la pachet cu mobila și o mașină clasică h4096974 27 - La vânzare, un castel impozant la pachet cu mobila și o mașină clasică

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply