eMAG construiește un hub logistic de 130.000 mp în județul Giurgiu

Ovidiu Posirca

, Real News

Retailer-ul online eMAG a anunțat că va dezvolta un hub logistic de 130.000 de metri pătrați în comuna Joița din județul Giurgiu.

Compania va investi în rețeaua de utilități din zonă, inclusiv într-o conexiune dintre Autostrada A1 și drumul județean DJ 602.

Parcul industrial va fi finalizat în septembrie 2022, iar primii 100.000 mp vor fi dați în folosință în vara acestui an. Proiectul are capacitate de a furniza servicii de logistică pentru mai bine de 1.000 de firme, iar eMAG va pune la dispoziție facilitățile pentru retaileri din programul eMAG Marketplace.

„Estimăm că vom crea minimum 1.200 de locuri de muncă în parcul industrial, iar impactul în economia locală și centrală va fi vizibil, deoarece anticipăm că cererea de bunuri și servicii va crește, iar în zonă vor veni și alți investitori”, a spus Tudor Manea, director general eMAG.

În toamna anului trecut, eMAG a demarat o investiție de 90 de milioane de euro în  hub-ul logistic situat lângă autostrada A1. Proiectul va avea o suprafață total de 130.000 mp.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply