Soluțiile Smart Home de la Schüco, pentru confort, siguranță și eficiență energetică

Schüco vine cu o serie de produse și sisteme inteligente pentru transformarea unei locuințe în Smart Home.

În viziunea companiei, o casă smart include ușa de la intrare deschisă prin comandă de proprietar, fără cheie, ferestre care se închid automat, sisteme de ventilare inteligente, toate coordonate de o unitate centrală computerizată.

Schüco Door Control (DCS) este un sistem modular unic de gestionare a ușilor – pentru comunicarea cu ușa și controlul accesului. Schüco DCS combină comoditatea și securitatea cu cea mai recentă tehnologie și un design sofisticat – și este extrem de ușor de utilizat. Pentru acces se poate alege o tastatură pentru cod de intrare, un cititor de cartele sau un cititor biometric de amprentă digitală.

ADS SimplySmart Fingerprint d copy - Soluțiile Smart Home de la Schüco, pentru confort, siguranță și eficiență energetică

Pentru ferestrele și ușile glisante, greu de deschis manual, se poate utiliza feroneria mecatronică Schüco TipTronic SimplySmart. Aceasta garantează o protecție sporită semnificativ la efracție până la RC 2 (WK2). Comutatoarele magnetice asigură monitorizarea și transmit informații despre starea ferestrelor către sistemele de control ale clădirii și către orice sistem de alarmă.

ADS 90 SI SimplySmart Design Edition m Nachtansicht copy - Soluțiile Smart Home de la Schüco, pentru confort, siguranță și eficiență energetică

Ventilația regulată și adecvată este una dintre proprietățile cheie pentru o locuință. Schüco oferă soluții pentru asigurarea aportului de aer curat în încăperi, și economie de energie prin recuperarea căldurii din aerul evacuat și încălzirea celui introdus în cameră.

De exemplu, Schüco VentoTherm Twist are un randament de recuperare a caldurii de 80% și funcționează pe baza senzorilor care determină concentrația de dioxid de carbon din încăperi. Sistemul oferă protecție împotriva prafului, insectelor și polenului prin filtrul de aer exterior clasa F7.

VentoTherm Twist m Wohnzimmer Luftstrom copy - Soluțiile Smart Home de la Schüco, pentru confort, siguranță și eficiență energetică BSC m Ansteuerung Alexa copy - Soluțiile Smart Home de la Schüco, pentru confort, siguranță și eficiență energetică

Toate automatizările pot fi gestionate eficient prin intermediul Schüco Building Skin Control (BSC). Astfel, sistemele pot asigura închiderea automată a ferestrelor când plouă și opțiunea de ventilizație controlată pentru economie de energie.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply