Mitiska REIM, finanțare bancară de 33 de milioane de euro pentru parcurile de retail din România

Ovidiu Posirca

, Real News

Investitorul imobiliar belgian Mitiska REIM, specializat pe segmentul de parcuri de retail și centre de conveniență, a obținut o finanțare de 33 de milioane de euro de la Erste Group Bank, care va  merge către patru parcuri de retail deținute de companie în România.

O parte din finanțare va fi folosită pentru finalizarea lucrărilor de dezvoltare la parcul de retail din Baia Mare. Proiectul cu o suprafață brută închiriabilă de 8.200 de metri pătrați va fi livrat în cel de-al doilea semestru al anului viitor. Fonduri suplimentare vor asigura lichiditatea proiectelor deja deschise în Bistrița, Brăila și Drobeta Turnu-Severin.

„Considerăm că este o dovadă clară a puterii și rezilienței parcurilor de retail în timpul pandemiei COVID-19 și a apetitului continuu atât al partenerilor de finanțare, investitori, chiriași, cât și pentru cumpărători”, a spus Tomas Cifra, investor director CEE al Mitiska REIM, referindu-se la finanțarea cu succes a proiectelor locale.

Mitiska REIM are un portfoliu de 21 de parcuri de retail pe piața din România, dezvoltate în parteneriat cu Square 7 Properties.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply