Impact vrea să obțină până la 15 milioane de euro din vânzarea de obligațiuni

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor, specializat pe segmentul rezidențial, va lansa pe bursă o ofertă de obligațiuni cu valoarea de 6 milioane de euro, potrivit unei decizii luate de Consiliul de Administrație al companiei.

Oferta ar putea fi majorată la 15 milioane de euro, dacă cererea pentru obligațiuni va fi mare. Rata cuponului pentru obligațiuni se va situa între 5,9% și 6,4%, iar maturitatea lor va fi de 6 ani. Intermediarul ofertei este SSIF Tradeville.

În primele nouă luni, Impact a înregistrat venituri din vânzări de 135,3 milioane de lei, în creștere cu 35% față de perioada similară a anului trecut. Creșterea s-a datorat unui avans de 23% a vânzărilor de locuințe până la 258 de unități.

Cele mai multe locuințe au fost vândute în ansamblul Greenfield (156), urmat de Luxuria cu 102 de locuințe de lux.

„Ansamblul Greenfield generează în continuare o pondere semnificativă din venituri, de circa 60%, iar în viitorul apropiat ne așteptăm să înregistrăm vânzări importante și în Constanța, în proiectul Boreal Plus, pe măsura ce avansăm cu lucrările de construcție”, a spus Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.       

Dezvoltatorul este controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, care deține aproape 59% din acțiuni.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply