Impact investește 12 milioane de euro în centrul Greenfield Plaza

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a început lucrările de construire la a patra fază a proiectului rezidențial Greenfield Băneasa, care va include și un centru comunitar cu facilități suplimentare pentru locuitori. Întreg proiectul are o valoare de 12 milioane de euro.

Greenfield Plaza va avea o suprafață de 21.496 de metri pătrați și va fi finalizat în a doua jumătate a anului 2021. În centru va fi integrat un strip mall, o zonă de wellness cu spații piscină, dar și alte facilități comerciale și de servicii precum un supermarket, restaurante, cafenele, o bancă și un salon de înfrumusețare.

În noul centru vor fi construite și două instituții de învățământ de stat, într-un parteneriat public-privat cu municipalitatea Sectorului 1. Este vorba despre o școală cu capacitatea de 780 de elevi și o grădiniță pentru 150 de copii. Cele două unități vor fi ridicate pe un teren de 9.260 mp donat autorităților locale de Impact.

Impact a donat un alt teren de 1.400 mp către STB, care va construi un terminal de transport pentru îmbunătățirea conexiunilor nordului orașului cu restul Capitalei.

„Ambiția noastră este să dezvoltăm un mini-oraș, planificat în mod responsabil și sustenabil, care să integreze toate funcționalitățile necesare unei comunități tinere: spații de locuit, de școlarizare pentru copii, de lucru, de relaxare și entertainment, spații comerciale și de servicii”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.       

Impact a dezvoltat până în prezent 2.500 de apartamente în Greenfield și are în plan să ajungă la 7.000 de locuințe până în 2028. În prezent, în ansamblu locuiesc peste 6.000 de persoane.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA