Impact livrează încă 268 de apartamente în complexul Luxuria

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a anunțat recepția celei de-a doua faze a complexului premium Luxuria Residence din zona Expoziției. 

Compania a finalizat încă 4 clădiri cu un total de 268 de locuințe cu compartimentări diverse pornind de la studio-uri la apartamente cu 2 camere și penthouse-uri. Din stocul total livrat în această fază, 31% era pre-contractat la finalul lunii iunie. Impact a investit în tehnologii de eficiență energentică astfel încât întreg complexul a obținut certificarea BREEAM Excellent.

„Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua și pentru că întreg ansamblul arată deja ca un peisaj occidental, cu clădiri somptuoase și peisagistică unicat, a primit multe aprecieri atât din partea investitorilor, cât și din partea clienților finali, care își doresc să locuiască în Luxuria Residence”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor, potrivit unui comunicat.

Impact lucrează în prezent la cea de-a treia fază de dezvoltare a complexului care va avea în final 630 de apartamente. Proiectul include facilități premium pentru rezidenți cum ar fi sala de fitness complet echipată, un lounge pentru diverse activități și spații verzi cu grădini tematice.

Compania mai are în derulare proiectele rezidențiale Greenfield în Băneasa și Boreal Plus în nordul Constanței.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply