Impact investește în 691 de locuințe la Constanța

Impact Developer & Contractor va investi într-un nou complex rezidențial cu 691 de locuințe în nordul Constanței.

Compania va dezvolta 673 de apartamente, în 9 blocuri, şi 18 vile de lux în ansamblul Boreal Plus,. Vor fi mai construite și 826 de locuri de parcare, din care 289 vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înălțime S+P+4E. 

„Locaţia din Constanţa, unde Impact a demarat noua investiţie, are un potenţial crescut de dezvoltare având în vedere că în zonă nu există un ansamblu rezidenţial amplu de o calitate superioară. În plus, zona înregistrează preţuri mai mari la chirii în comparaţie restul pieţei din Constanţa”, a spus Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor, potrivit unui comunicat. Executivul spune că apartamentele pot fi achiziționate în scop investițional deoarece oferă un randament de cel puțin 6,5% din activitatea de închiriere.

Proiectul va fi dezvoltat în patru etape pe un teren de 64.440 de mp. În prezent, compania a obținut autorizația de construire pentru primele 5 blocuri cu 351 de apartamente. Acestea vor fi livrate în prima parte a anului 2022.

Ansamblul se află proximitatea DN2A, fiind la 15 minute distanţă de centrul Constanţei şi de autostrada A4.  În Boreal Plus vor fi dezvoltate facilități pentru retail, spații de joacă, terenuri de sport și o grădiniță. Totodată, un hypermarket Kaufland ar urma să fie dezvoltat în cartier.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

One Comments

Leave a Reply