AFI Europe inaugurează investiția de 148 de milioane de euro în AFI Brașov

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe România a inaugurat proiectul său mixt din Brașov care include un mall și birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 de metri pătrați.

Finalizat în urma unei investiții de 148 de milioane de euro, AFI Brașov este cel mai mare complexul multifuncțional livrat pe piața imobiliară locală în 2020.

Deschiderea inițială a proiectului era programată primăvara trecută, însă AFI Europe a decis să amâne lansarea oficială din cauza crizei sanitare.

Centrul comercial are o suprafață închiriabilă de 45.000 mă și găzduiește peste 100 de branduri internaționale și locale. În mall este amenajat un hypermarket Carrefour și alte zone pentru servicii.

Spațiile de birouri care acoperă 15.000 mp sunt deschise deasupra centrului comercial, iar AFI a atras deja în complex companii din zona de tehnologie.

În prezent, dezvoltatorul mai lucrează în București la parcul de birouri AFI Tech Park și complexul rezidențial AFI City.

AFI Europe România a semnat cea mai mare tranzacție pe piața de birouri din acest an, plătind 294 de milioane de euro pentru patru clădiri de birouri ale NEPI Rockcastle.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA