Londra: 43% dintre angajați vor sistemul hibrid de muncă de acasă-birou

Ovidiu Posirca

, Real News

Pandemia de coronavirus a schimbat modul în care angajații se raportează la spațiul în care își desfășoară activitatea profesională.

La Londra, aproximativ 43% dintre angajați au declarat că ar dori sa lucreze de acasă și să meargă parțial și la birou în perioada următoare, potrivit unei cercetări realizate de Sapcemad, operatorul de spații flexibile de lucru.

Cea mai populară variantă menționată de angajați a fost ca 2-3 zile să lucreze de acasă și restul săptămânii să meargă la birou.

Doar 15% dintre respondenții din studiu au precizat că ar opta pentru munca exclusiv de acasă, în timp ce 93% dintre ei au spus că și-ar dori macar ca o zi din săptămână să fie acceptată pentru munca de la distanță.

„Coronavirusul a accelerat această schimbare într-un mod fără precedent și semnlizează o modificare în privința viitoarelor roluri ale mediilor de lucru flexibile și de la birou”, a precizat Jonny Rosenblatt, co-fondator Spacemade.

În acest context, birourile de calitate își vor menține importanța, sunt de părere reprezentanții operatorului de spații de lucru. Aceștia adaugă faptul că în era „post-Covid va trebui să existe un scop mult mai puternic pentru ca oamenii să facă naveta zilnic la birou”.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply