Tranzacție: CTP cumpără Equest Logistic Park cu 30 de milioane de euro

Ovidiu Posirca

, Real News

CTP, cel mai mare proprietar de spații industriale și logistice din România, a achiziționat Equest Logistic Park de lângă București, de la Forum Serdika, într-o tranzacție evaluată la aproximativ 30 de milioane de euro.

Proiectul aflat la kilometrul 13 pe autostrada A1 este compus din trei hale cu o suprafață închiriabilă totală de 56.690 metri pătrați.

„Ne așteptăm ca piața investițiilor industriale să continue procesul de consolidare chiar mai rapid, pe măsură ce depăşim provocările actuale cu care ne confruntăm”, a spus Dana Sava, senior consultant, capital markets la Cushman & Wakefield Echinox, agenția de consultanță imobiliară care a intermediat tranzacția.

CTP are un portofoliu de spații industriale și logistice de 1,2 milioane de metri pătrați în 10 orașe printre care București, Timișoara și Sibiu.

În România, stocul de spații industriale și logistice a depășit 4 milioane mp, iar consultanții estimează că piața s-ar putea dubla în următorii ani, în special în orașele cu conexiuni bune de infrastructură de transport rutier și feroviar.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply