Globalworth Campus, cu 3 turnuri de birouri, finalizat

Globalworth a livrat cel de-al treilea turn din complexul de birouri Globalworth Campus. Întreg complexul din  zona Dimitrie Pompeiu are o suprafață închiriabilă totală de peste 92.000 de metri pătrați.

Cea de-a treia clădire are 14 etaje și două niveluri subterane, oferind 33.000 mp de spații de birouri și 24.000 mp la nivelul solului.

Dezvoltarea întregului complex a început în luna iunie 2018 și a fost finalizat în întregime în 19 luni.

În al treilea turn principalii chiriași sunt Unicredit Services, Allianz Services, o divizie a Allianz Technology SE și Allianz Partners, entitatea B2B2C a grupului.

Globalworth Campus Tower 3 a copy 1024x638 - Globalworth Campus, cu 3 turnuri de birouri, finalizat

„Tower 3, ultimul turn finalizat, respectă conceptul întru totul și se aliniază perfect ca design și funcționalitate cu celelalte două clădiri din complex, integrând eficient elemente din natură în spațiul de lucru”, a spus Dimitris Pergamalis, head of construction & development, Globalworth.

Primele două clădiri din complex au acreditare BREEAM Excellent, iar cel de-al treilea turn se află în faza de evaluare pentru obținerea aceleiași certificări.

Globalworth este cel mai mare proprietar de birouri din România, compania fiind prezentă și pe piața din Polonia. La finalul lunii iunie 2019, compania avea un portofoliu evaluat la 2,85 miliarde de euro, din care 95% reprezintă active generatoare de venit. În proiecte companiei au închiriat spații peste 685 de companii naționale și multinaționale.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply