Workspace Studio țintește o cifră de afaceri de 13 milioane euro în 2020

Ovidiu Posirca

, Real News

Workspace Studio, integrator de soluții fitout și distribuitor de mobilier, țintește o cifră de afaceri de aproape 13 milioane de euro în 2020, în creștere cu 10% față de rezultatul din anul precedent.

Pentru a susține creșterea, compania va aduce o nouă gamă de scaune ergonomice Herman Miller – LINO, precum și portofoliul companiei daneze HAY, deținută tot de Herman Miller. Workspace Studio va extinde gama de produse din portofoliu cu pardoseli, soluții acustice, tavane și alte produse arhitecturale.

Investiția medie într-un post de lucru amenajat de Workspace Studio în 2019 a fost de 1300-1500 euro/angajat, în creștere cu circa 20% față de 2018. Cel mai mare proiect ca valoare de 1,5 milioane de euro a fost pentru o companie multinațională. Firma a vrut să îmbunătățească mediul de lucru pentru mai bine de 750 de angajați.

„Anul acesta cred că vom vedea și mai multe spații multifuncționale, adaptate la diverse activități pe care le realizează angajații –munca individuală, schimbul de idei, prezentări, contemplare, relaxare, creație, etc.. Soluțiile specifice de mobilier, de la scaune automate proiectate special pentru ‘shared spaces’, la măsuțe de laptop sau canapele cu rol separator vor fi din ce în ce mai prezente în proiectele noastre”, spune Horațiu Didea, managing partner Workspace Studio.

În 2019, Workspace Studio a vândut peste 5.000 de scaune Herman Miller în România. Compania este unicul partener acreditat în România al producătorului american de mobilier. Peste jumătate din vânzări au fost făcute către companiile mari, iar un sfert către firme sub 50 de angajați. În materie de scaune ergonomice, cele mai populare modele la nivel local au fost Aeron, Sayl și Mirra, precum și nou lansatul scaun auto-ajustabil, Cosm.

Alte categorii de produse cu vânzări în creștere au fost brațele de monitor, birourile electrice ajustabile pe înălțime și soluțiile acustice decorative pentru birourile open-space.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply