Chinezii de la Sinotrans au cumpărat KLG Europe, inclusiv filiala din România

Ovidiu Posirca

, Real News

Sinotrans Limited, cel mai mare furnizor integrat de servicii logistice din China, a achiziționat grupul logistic KLG Europe, care are 16 filiale în patru țări, inclusiv România.

Actualii proprietari ai KLG Europe, Ad și Kees Kuijken, au decis să vândă operațiunile deoarece nu au succesori pentru continuarea afacerii de familie fondată în 1918.

”Trebuie să analizezi cu atenție continuitatea și creșterea propriei companii, interesul angajaților, al clientelei și al agenților internaționali, dar și a rețelei”, au spus proprietarii KLG Europe.

Grupul olandez de logistică a început să colaboreze cu Sinotras începând cu 2014, când asocierea KLG-ITM a fost lansată în China.

În urma tranzacției, KLG Europe va continua să opereze sub același nume și își va păstra actuala structura de resurse umane.

Noul CEO al KLG Europe va fi Eirk Loijen, actualul general manager al KLG Europe Venlo. El va fi responsabil de cele 12 filiale ale companiei din Europa cu peste 1.100 de angajați.

Ad și Kees Kuijken vor rămâne angajații KLG Europe până la începutul anului 2020, când vor trece în pozițiile de consultanți pentru afacere.

În 2018, Sinotrans a înregistrat venituri de aproximativ 10 miliarde de dolari. Compania este listată pe bursele din Hong Kong și Shanghai.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply