Apex deschide Hilton Garden Inn în Aeroportul Internațional Henri Coandă

Ovidiu Posirca

, Real News

Operatorul Apex Alliance Hotel Management a inaugurat hotelul Hillton Garde Inn în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă. Hotelul are 218 camere și a fost deschis în urma unei investiții de 19 milioane de euro.

Managementul companiei estimează un grade de ocupare mediu de 70% pentru hotelul care se adresează segmentului business.

”Ne adresăm și avem deja solicitări din partea companiilor care desfășoară activități de business  în București și în orașele din apropiere – Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Pitești, dar și celor  care au nevoie de un spațiu accesibil, funcțional, cu o legătură directă cu aeroportul, astfel încât activitatea de business să aibă cât mai puțin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre și dinspre centrul Bucureștiului, a spus Anca Mădălina Cristea, general manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 69 de euro pe cameră. Hotelul are și un restaurant, dar și un serviciu self laundru, un magazine deschis non-stop și o parcare subterană. Noul hotel mai dispune și de cinci săli de conferință cu o suprafață totală de 225 de metri pătrați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply