London Partners planifică un proiect mixt în zona Expoziției, analizează investiții în afara Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar London Partners a achizițonat două terenuri în Capitală și are în plan dezvoltarea de noi proiecte imobiliare, analizând și extinderea în orașe regionale.

Compania a cumpărat un teren de 2,8 hectare în zona Expoziției, care devine un nou pol de dezvoltare pentru birouri și locuințe.

”A fost o tranzacție cu două cifre”, a spus Richard McLaughlin Duane, CEO, London Partners. ”Lucrăm la un concept pentru un proiect mixt”, a adăugat executivul. Acesta a spus că lucrările de construcție vor demara anul viitor, însă nu a precizat ce componente va avea. Totuși, Duane a subliniat că în zona Expoziției pot fi devoltare proiecte mixte care integrează birouri, apartamente sau spații comerciale.

Totodată, London Partners a cumpărat un teren de 2,4 hectare pe strada Fabrica de Glucoză pentru continuarea proiectului rezidențial Belvedere Residence. Primele două faze din proiect au fost vândute în întregime. În continuare, London Partners va dezvolta 966 de apartamente și 3.500 de metri pătrați de spații comerciale. În total, proiectul va avea 1.500 de apartamente.

CEO-ul a explicat că în acestă zonă lucrează zilnic peste 60.000 de persoane însă livrările de locuințe noi pendulează în jurul valorii de 1.000 de unități.

”Vedem oportunități în afara Bucureștiului”, a mai spus Duane, adăugând că dezvoltatorul explorează și alte proiecte în afară de segmentul rezidențial. Întrebat ce orașe regionale analizează, executivul a spus: ”Cluj-Napoca ar fi un oraș secundar evident după București”.

În acestă vară, London Partners a recepționat lucrările la proiectul rezidențial Soho Unirii din Capitală. Proiectul are 236 de apartamente și a fost vândut în proporție de 70% până în prezent. Compania a investit circa 26 de milioane de euro în complexul de apartamente din centrul orașului.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply