Zona Expoziției, dezvoltare de peste 200.000 mp în următorii cinci ani

Ovidiu Posirca

, Real News

Zona Expoziției din București va înregistra un avans considerabil în privința livrărilor de proiecte în următorii ani. Locația va deveni unul dintre noii poli de birouri și apartamente din Capitală.

În această zonă au fost anunțate pentru următorii cinci ani proiecte cu peste 200.000 mp și 3.000 de locuințe, potrivit unei analize realizate de către firma de consultanță imobiliară ESOP Consulting.

„Interesul pentru zona Expoziţiei s-a amplificat, datorită dezvoltării zonei de centru-nord, zona Expoziţiei născându-se ca o alternativă la polul de business Aviaţie – Floreasca – Barbu – Văcărescu, ajuns aproape la capacitate maximă. Expoziţiei este un pol nou de afaceri, cu accesibilitate bună şi multe terenuri mari disponibile, ce îi vor permite o creştere organică de durată”, afirmă Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting.

Analiza relevă faptul că până la sfârșitul anului 2021, în zonă ar putea fi livrate aproximativ 156.000 spaţii de birouri de clasă A şi aproximativ 1.500 locuinţe noi, în cele patru proiecte care au primit deja autorizaţii de construire.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply