O achiziție a Grupului CRH în România, pe masa Consiliului Concurenței

Ovidiu Posirca

, Real News

Consiliul Concurenței a anunțat că analizează tranzacția prin care CRH RMX&AGREGATE preia de la compania Pomponio SRL unele active utilizate pentru producerea și comercializarea betoanelor și comercializarea betoanelor și agregatelor în județele Alba, Sibiu, Cluj și Hunedoara.

Cumpărătorul desfășoară activități de extracție a pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, de extracție a pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei. 

Compania Pomponio SRL are ca obiect principal de activitate realizarea de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și poate realiza, la cerere, și alte tipuri de prefabricate din beton și beton armat pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

CRH RMX&AGREGATE SRL face parte din Grupul CRH, activ în România în domeniul producerii de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton.

Consiliul Concurențe va analiza concentrarea economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply