Cele mai noi echipamente Ariston Thermo și ELCO, la cea mai recentă ediție a târgului ISH 2019

Ovidiu Posirca

, Real News

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră, a expus mai multe produse în cadrul târgului ISH 2019, una dintre cele mai mari expoziții la nivel global pe segmentul de încălzire, aer condiționat și tehnologii regenerabile.

Grupul a avut o suprafață de 1.350 mp pentru expunere în cadrul târgului și a atras mii de vizitatori, ingineri și experți din toate sectoarele industriei din întreaga lume.

Dintre acestea, cu o suprafață de peste 700 mp, zona dedicată ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atracția principală fiind zona informativă De ce ELCO?, ce a avut rolul de a evidenția caracteristicile și beneficiile gamei de produse, într-un mod interactiv.

Totodată, grupul a expus la ISH cele mai noi produse și soluții din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One și soluțiile de conectivitate Ariston NET.

„ISH este un eveniment foarte important pentru industria de încălzire comercială la nivel global. Mulți oameni din întreaga lume călătoresc la Frankfurt special pentru acest târg, ceea ce demonstrează faptul că industria de încălzire comercială continuă să crească și să prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezintă încă o modalitate eficientă de a demonstra unui public foarte larg faptul că producem continuu sisteme de încălzire comercială de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic”, a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply