Mutare cheie: Ana Dumitrache revine la conducerea CTP România

Ovidiu Posirca

, Real News

Ana Dumitrache a revenit la conducerea operațiunilor locale ale CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est.

Ea va ocupa funcția de Country Head pentru România începând cu luna ianuarie 2019.

În timpul primului mandat al Anei Dumitrache în cadrul CTP, portofoliul național de spații logistice a crescut cu 73%, iar rata de neocupare a spațiilor pregătite pentru a fi închiriate a fost sub 3%. Datele se referă la anul 2017. După plecarea de la CTP, Dumitrache a lucrat 1 an la CBRE România, ocupând funcția de Head of Investment Property. Înainte de a fi recrutată de către CTP, ea a lucrat timp de mai bine de 10 ani în sectorul bancar, potrivit profilului său de LinkedIn.

În România, CTP vrea să atingă circa 1,5 milioane de metri pătrați de spații logistice și industriale până în 2020 și să continue dezvoltarea CTPark Bucharest West.

La nivel local, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply