Arena Mall din Bacău, planuri de extindere de 20 de milioane de euro

Ovidiu Posirca

, Real News

Centrul comercial Arena Mall din Bacău va demara un proces de extindere și modernizare care se va materializa prin majorarea cu 60% a suprafeței închiriabile și prin construirea unei parcări supraetajate.

Arena Mall a cumpărat terenul aflat în vecinătatea parcării, în suprafață de 13.448 mp, printr-o investiție de peste un milion de euro. Lucrările de extindere a proiectului sunt programate să înceapă în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru data de 30 noiembrie 2020.

Dezvoltarea centrului implică o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro, corpul nou de clădire urmând să cuprindă un hipermarket, spații comerciale noi, o zonă de roof-top și o scenă pentru evenimente, un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar.

Suprafața inchiriabilă totală va fi de aproximativ 42.000 de mp, iar parcarea supraetajată va avea o capacitate de peste 495 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300.

Firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată consultant strategic pentru definirea conceptului și închirierea spațiilor rezultate în urma extinderii.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply