Arena Mall din Bacău, planuri de extindere de 20 de milioane de euro

Centrul comercial Arena Mall din Bacău va demara un proces de extindere și modernizare care se va materializa prin majorarea cu 60% a suprafeței închiriabile și prin construirea unei parcări supraetajate.

Arena Mall a cumpărat terenul aflat în vecinătatea parcării, în suprafață de 13.448 mp, printr-o investiție de peste un milion de euro. Lucrările de extindere a proiectului sunt programate să înceapă în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru data de 30 noiembrie 2020.

Dezvoltarea centrului implică o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro, corpul nou de clădire urmând să cuprindă un hipermarket, spații comerciale noi, o zonă de roof-top și o scenă pentru evenimente, un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar.

Suprafața inchiriabilă totală va fi de aproximativ 42.000 de mp, iar parcarea supraetajată va avea o capacitate de peste 495 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300.

Firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată consultant strategic pentru definirea conceptului și închirierea spațiilor rezultate în urma extinderii.

MACHETA - austrotherme

Leave a Reply