Novo Park a investit in WiFi gratuit si mobilier de relaxare pentru angajați

Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, introduce facilități noi pentru angajați – WiFi gratuit și mobilier de relaxare în zonele exterioare. Investițiile în cele două facilități se ridică la 50.000 de euro, constând în echipamente de rețelistică de ultimă generație și mobilier de exterior. Mobilierul de exterior a fost amplasat în zona verde a parcului, într-un spațiu de 200 de metri pătrați și constă în mese și scaune divers colorate, speciale pentru utilizare în exterior. Această zonă poate fi utilizată gratuit fie pentru relaxare, organizarea unui team event sau pentru masa de prânz ori o cafea.

„Amenajarea unei zone de relaxare în aer liber reprezintă un pas important în redefinirea experiențelor angajaților în parcul nostru de birouri. Punem din ce în ce mai mult accent pe adăugarea de facilități care să acopere nevoile comunității acestora. Mai mult decât atât, începând de astăzi, angajații pot naviga liber pe internet inclusiv atunci când se relaxează sau pot organiza o videoconferință direct din fața clădirii, în aer liber”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Novo Park găzduiește companii precum HP Inc. România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și UniCredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

NovoPark 1 - Novo Park a investit in WiFi gratuit si mobilier de relaxare pentru angajați

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply