Primul hotel Mondrian din România va fi gata în 2026

One United Properties a anunțat începerea lucrărilor de construcție pentru hotelul Mondrian din București, aflat lângă Ateneul Român, care ar urma să fie finalizat în anul 2026 în urma unui parteneriat cu Ennsimore.

Mondrian București va include 103 camere și suite, cu design semnat de studioul local Lemon Interior Design.

„Estetica modernă și îndrăzneață a hotelului, împreună cu decorul exuberant vor celebra cultura locală bogată a Bucureștiului, transformând Mondrian București într-un reper vizual al orașului. Ne așteptăm ca acest hotel unic să îmbunătățească întreaga experiență a oaspeților și să angreneze comunitatea culturală locală, poziționând Bucureștiul drept o destinație turistică specială”, susține Riad Abi Haidar, Partener și CEO al Diviziei de Hoteluri la One United Properties.

Mondrian București face parte din portofoliul de restaurare al dezvoltatorului, care include readucerea la viață a patru clădiri abandonate, care vor fi reintroduse în circuitul public sub denumirile de One Gallery, One Athénée și One Downtown. Valoarea totală a portofoliului se ridică la 260 de milioane de euro.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA